Tasot keittiöön Oulun alueella

Keittiön tasot ja muut kodin työtasot saavat yleensä osakseen kovaa käyttöä. Niiden äärellä vietetään paljon aikaa laittaen ruokaa ja hoitaen muita askareita. Siksi onkin tärkeää, että kodin tasot miellyttävät myös käyttäjiensä silmää. Mutta ei hätää: meillä on tarjota lähes rajaton valikoima erilaisia materiaali- ja värivaihtoehtoja.

Perinteinen, monille tuttu vaihtoehto on tietenkin laminaattipinnoitettu malli. Tämän vaihtoehdon etuna on se, että eri värimalleista löytyy varmasti mieleinen aivan jokaiseen makuun ja tyyliin.
Hienommat, massiivipuusta valmistetut työtasot puolestaan henkivät omanlaistaan arvokkuutta. Näissä hyvänä puolena on etenkin se, että käytössä syntyvät naarmut saa helposti hiottua pois. Massiivipuinen vaihtoehto kuitenkin vaatii osakseen pientä huoltoa hionnan ja öljyämisen muodossa – näin pidennetään käyttöikää.
Kivitasot tuovat keittiöön omanlaisensa silauksen. Lisäksi se on helppohoitoinen ja kestävä vaihtoehto.

Kvartsitaso on yhdiste, joka sisältää 93 % luonnonkvartsia. Tämä tekee siitä erityisen kovan ja vastustuskykyisen. Se on ensimmäinen ja ainoa kvartsipinta antibakteerisella suojauksella, mikä takaa ainutlaatuiset hygieniaominaisuudet. Materiaali on aivan täydellinen keittiöihin, kylpyhuoneisiin, laboratorioihin, sairaaloihin, hotelleihin ja ravintoloihin sekä muuhun ammatilliseen käyttöön, jossa saumojen määrä halutaan minimoida.

Kätevä Dekton sopii moderniin makuun. Kyseessä on kvartsista, posliinista ja lasista syntynyt ainutlaatuinen materiaali, joka kestää parhaiten kovaa kulutusta ja kuumuutta. Dektonin pinta ei naarmuunnu, tahraannu eikä säikähdä koviakaan lämpötiloja.
Tutustu tarjolla oleviin malleihin ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli löysit mieleisen vaihtoehdon!

Puu puolestaan tarjoaa ajattoman ja tyylikkään materiaalivaihtoehdon. Näissä malleissa elävyys syntyy eri puumateriaalien syysuuntien kuvioista, joita on vielä mahdollista korostaa erikseen värien avulla.

Moderniin makuun sopii mikrolaminaatilla pinnoitettu malli. Pinnoitetut ovet ovatkin nostaneet suosiotaan etenkin viime vuosien aikana edullisuutensa ja nykyaikaisten värivaihtoehtojensa ansiosta. Valmistusmateriaalina on lastulevy, jonka pintaan on puristettu mikrolaminaatti- tai melamiinipinnoite.

Viilupinta tuo kalusteisiin aidon puun tuntua helposti ja massiivipuuta edullisemmin. Tässä mallissa lastulevyn päälle on liimattu ohut kerros viilua, eli puuta. Myös reunat kierretään puurimoilla. Lopputuloksena syntyy sileäpintainen, täysin aidon puun värinen ja näköinen ovimalli. Tutustu malleihimme. Jos löysit mieluisan vaihtoehdon ja haluaisit tietää lisää, ota yhteyttä!

Laminaattitasot

massiivipuutasot

kvartsitasot

kivitasot

dekton tasot

kompaktitasot