Mikrolaminaattiovet

Ovista tarjolla on erilaisia malleja aina klassisesta moderniin, jokaiseen makuun ja erilaisiin sisustustyyleihin. Yleisimmin ovet ovat maalattuja ja mdf-levystä valmistettuja. Nämä voivat olla täysin sileäpintaisia tai jyrsimellä näyttävästi kuvioituja.

Puu puolestaan tarjoaa ajattoman ja tyylikkään materiaalivaihtoehdon. Näissä malleissa elävyys syntyy eri puumateriaalien syysuuntien kuvioista, joita on vielä mahdollista korostaa erikseen värien avulla.

Moderniin makuun sopii mikrolaminaatilla pinnoitettu malli. Pinnoitetut ovet ovatkin nostaneet suosiotaan etenkin viime vuosien aikana edullisuutensa ja nykyaikaisten värivaihtoehtojensa ansiosta. Valmistusmateriaalina on lastulevy, jonka pintaan on puristettu mikrolaminaatti- tai melamiinipinnoite.

Viilupinta tuo kalusteisiin aidon puun tuntua helposti ja massiivipuuta edullisemmin. Tässä mallissa lastulevyn päälle on liimattu ohut kerros viilua, eli puuta. Myös reunat kierretään puurimoilla. Lopputuloksena syntyy sileäpintainen, täysin aidon puun värinen ja näköinen ovimalli. Tutustu malleihimme. Jos löysit mieluisan vaihtoehdon ja haluaisit tietää lisää, ota yhteyttä!